Új néven folytatja a magyar közösségünk

Új néven folytatja a magyar közösségünk

Kiváló, több mint egy évtizede tartó munkájának elismerésének okán is a magyar tagszervezetünk nevet változtathatott: Usui Spirituallernejo Közösség néven folytatja. E név esperanto nyelven jelenti az Usui Szellemi Iskolát, s kifejezi hogy több magyar tagunk a nemzetközi szervezet munkájában is részt vehet.

Sikeresen legyőztük a Gonoszt a Strasbourgi Emberi Jogok Europai Bíróságán, igy kénytelenek voltak a képmutató álkeresztények visszaadni a gyakorló keresztény s buddhista közösségek jogait.

Ide tartozik, hogy ismét gyűjthetünk SZJA 1%-ot.

Ezúton is kérek minden reiki gyakorlót, volt s jelenlegi tagunkat, hogy a visszakapott régi 1799-es technikai számot és új nevünket, Usui Spirituallernejo Közösség tüntesse fel kedvezményezettként.

Orbanisztánban maradt néhány gyógyítónk az eltelt Gonosz Években is kitartott s kezelte a rászorulókat, akár egy pincében, de már nem tudtunk adományért kezelni mint régebben. A magyar kormány több mint egymilliárd forint kárt okozott szervezetünknek s nektek is, a betegeknek is ostoba tetteivel. Sajnos mindaddig amíg ez a kárunk meg nem térül, nem tudunk már adományért betegeket kezelni, s igen, sok évig fog tartani mire SZJA 1%-ból ezt visszakapjuk, vagy egy új, becsületesebb kormánytól később.

A Strasbourgi Biróság a csaknem 10 év alatt elveszített tagdíjakat sem tudta megitélni, mert ahhoz név szerint kellett volna leadni a tagnyilvántartásunkat, amit a tagjaink védelmében nem tehettünk meg, ők is ezt kérték. Sajnos jogosan féltek, ez a becstelen, hazug mucsai kormány bosszút állt volna rajtuk is, ahogy vezetőinket is jogfosztotta s ellehetetlenitette életüket ott.

Gyógyitóinkat hivják más országokba, néhányan még egyenlőre kitartanak magyarországon, de csak a segitségetekkel képesek rá, mert a magyar szervezetnél szinte mindent elölről kell kezdeni. Amig a kárunk meg nem térül, magyarországon nincs tanfolyam, alapszintű sem. Akik tagjaink maradtak a gonosz években s dacoltak a túlerővel, tovább tudnak gyakorolni zárt körű gyakorlásainkon.

Természetesen más országokban a magyarok is kaphatnak tanítást addig is, s utána be tudnak kapcsolódni a magyar közösség életébe. De a tanítás angol, német, spanyol esetleg esperanto nyelveken vehető igénybe Europában.

Rajtatok is múlik, mikorra lehet újrakezdeni a tevékenységünket – mi ráérünk, akkor is létezünk majd mikor a jogfosztó pártok már nem fognak.

Kettő olyan kezelőhelyünk maradt orbanistánban, ahol hivatásos gyógyitók kezelnek s még ketten más munka mellett vállalnak betegeket.

Kérlek, segitsetek nekik az adótok vallási szervezetnek felajánlható 1%-val. Köszönöm!

Comments are closed.